Translate My Blog In Your Language

joi, 4 decembrie 2014

Make-up Perfect pentru un Selfie Reuşit



     Selfie a devenit în prezent o formă extrem de utilizată de a face poze! Celebrităţile , modelele, sportivii şi chiar politicienii , toată lumea de parcă ar fi dependentă de el.


   Dar ţie îţi place să faci selfie? Mie da! E o modalitate foarte bună de a memora diverse momente din viaţă cu prezenţă propirie, de sinestătător şi rapid. Însă, ca şi la toată lumea, nu mereu imi iese bine. Desigur factorul cel mai important pentru un selfie calitativ este gadgetul cu care îl faci! Dar aceasta nu e tot! Din motiv că el se face la o distanţă foarte apropiată, se pot observa multe neajunsuri! Desigur că cu ajutorul programelor performante tu poţi face retuşuri, însă ele vor fi foarte vizibile. Eu din toate retuşurile prefer doar să adaog puţin bronz şi atît. Dar oricum acest bronz nu acoperă toate neajunsurile. Ca să le eviţi, iată ce trucuri de make-up propun specialiştii pentru un selfie reuşit.



   Primul din listă şi foarte important este Tenul Feţei!  Pentru un selfie reuşit trebuie:
- de aplicat o bază de nivelare pe faţă şi tocmai apoi fondul de ten.
- de folosit un marker (highlighter) pentru a da luminozitate tenului pe zonele: pomeţi,nas, bărbie şi frunte.( o picătură mică de marker deasupra buzei îi va oferi mai mult volum)
- aplică o pudră pe zona T , frunte şi nas (porţiuni ce au tendinţă de evinţiere a grăsimii pe piele); dacă deja ai fond de ten, foloseşte o pudră transparentă.
- dacă faci un selfie mai perfecţionist, atunci va trebui să lucrezi asupra la corecţia liniilor de contur (ex. Kim Kardashian), pomeţi pronunţaţi, nas subţire şi elegant, bărbie conturată. Este o joacă dintre lumină şi umbră pe faţă pe care o faci cu ajutorul fondurilor deschise şi îchise la culoare.




   Următoarea parte a feţei care necesită atenţie sînt  Sprîncenele şi Ochii.


  - de obicei la un selfie vizorul camerei este de sus în jos, din acest motiv e bine venit să accentuăm pleoapa de sus, pentru a reda volum; dacă vom accentua mai mult partea de jos , ochii vizual vor parea mai mici.
  - smokey eyes nu este potrivit pentru selfie, va arăta masiv şi greu, ceea ce no să vă avantajeze; e o variantă de make up pentru camerele profesioniste.
 - genele, joacă şi ele un rol important la un selfie, trebuie să ai, datorită lor, o privire "larg deschisă"; dacă nu faci parte din fetele care are extensie de gene atunci va trebui să lucrezi asupra lor, să fie ondulate şi bine vopsite.
 - să nu uităm şi de sprîncene, ele la fel necesită multă atenţie, căci altfel aspectul ochilor va fi neterminat; conturează-le cu ajutorul umbrelor, piaptănele cu vîrfurile în sus cu ajutorul unei perii speciale şi aplică un gel transparent pentru sprîncene. 


   Si am ajuns la  Buze!


  - rujurile aprinse cu culori luminoasă îţi vor oferi un selfie memorabil
  - ca aspectul lor să fie mai seducător, aplică pe centrul buzelor un luciu transparent, care la fel va oferi volum.

  Aceste sfaturi sînt destul de interesante şi nu sînt complicate ceea ce îmi place mie. Eu ador lucruri interesante, dar simple în realizare. Şi încă mă gindesc, că nu doar la un selfie poţi să le aplici, dar şi la oricare alte poze făcute. Astfel vei reuşi să te evidenţiezi printr-un aspect reuşit şi fotogenic! Succes la făcut cît mai multe selfie şi interesante, şi haioase, şi romantice, etc...





  Îţi doresc o zi interesantă şi stilată în continuare!
                                                                                          Cu drag, AV.


 - 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu