Translate My Blog In Your Language

vineri, 20 februarie 2015

Spring/ Summer 2015 Color Trends


    Bună dimineaţa! Iată că primăvara deja ne bate la uşă şi odată cu ea începem să ne aranjăm garderoba conform tendinţelor propuse de designerii renumiţi! Să nu uităm că tendinţele au legătură între ele de la un sezon la celălalt în deosebi în această primăvară/vară, în care regăsim foarte multe tangenţe cu tendinţele precedente. Deci nu vă grăbiţi să faceţi schimbări radicale în garderobă, mai bine zis, revizuiţi tot ce aveţi acumulat pentru a realiza seturi corecte de haine şi accesorii pentru această primăvară/vară.

Citiţi deasemenea şi : Spring/ Summer 2015 Print Trends

    Astăzi vreau să încep cu prima parte generală a garderobei, cu tendinţele în culori propuse pentru această primăvară/vară! Şi prima din această listă eu am ales să fie o culoare de care îmi doresc să o am obligatoriu în garderobă:


1. Galben Cremos:



   Este o culoare superbă ce radiază lumină, culoare plină de energie pozitivă şi zîmbet! Este o nuanţă  universală şi face o combinaţie perfectă cu galben intens, portacaliu, verde , albastru şi negru! Diversitate de modele şi stiluri pentru această nuanţă urmărim la Alice & Trixie, Nanette Lepore, Nicole Miller, Ralph Lauren, Cushnie Et Ochs, Michael Kors, Jenny Packham, Creatures of the Wind de la  Carolina Herera.

2. Mandarină:

   O altă nuanţă luminoasă, dar cu mult mai energizantă este nuanţa de portocaliu :  mandarină. Purtînd această nuanţă veţi fi mereu în centrul atenţie şi nu veţi trece niciodată fără să fiţi observată de cei din jur! Veţi dărui bucurie şi plus de energie celor ce vă înconjoară! Nuanţa de mandarină va face o combinaţie deosebită împreună cu culoarea Strawberry Ice sau cea a Migdalelor Prăjite. Găsim această nuanţă de portocaliu la Emilio Pucci, DSquared2, Lucas Nascimento şi  Mugler.
  
3. Migdală Prăjită (toasted almond):



   Nuanţa Toasted Almond, este fină, gingaşă şi feminină, care poate fi combinată foarte bine atît cu nuanţe alb-negru cît şi cele colorate! Sugestii interesante pentru această culoare ne propun designerii David Hart, David Tlale, Nonoo şi Jaz Godfrey.

4. Strawberry Ice: 
   
  

   Şi dacă tot feminitatea este în vogă, designerii ne mai propun o nuanţă extraordinară, fină, dulce, cu aer proaspăt, nuanţa Strawberry Ice! Culoare de vis cu modele de prinţesă precum şi adiere de eleganţă  pe care le găsim la Bibhu Mohapatra, BCBG Max Azria, Ella Moss, Jenny Packham şi  Rebecca Minkoff.
 PS: Această nuanţă am utilizat-o în accesoriile la foto shooting-ul : Be My Valentine


 5. Aqamarine: 



   Pentru acest sezon culoarea albastră este în top şi ne permite să alegem din ea mai multe nuanţe care sănt în vogă. Prima în creştere dine ele este acvamarin, cea mai gingaşă, nuanţă din această gamă, care este rece şi liniştită în acelaşi timp! Monique Lhuillier, Banjanan, BCBG Max Azria, Cynthia Steffe, Pamella Roland, Badgley Mischka, Rachel Pally sînt cei care ne propun unele inspiraţii pentru această nuanţă.

6. Scuba Blue:



   Următoarea nuanţă este scuba blue. O nuanţă mai înviorătoare, care poate fi reprezentată atît elegant cît şi zveltă şi jucăuşă. Face combinaţii interesante cu albastru clasic şi verde translucid. O urmărim la Blumarine, Barbara Tfank, DEGEN, Sibling, Tadashi Shoji şi WHIT NY. 

7. Albastru Clasic:





   Şi cea mai intensă şi profundă nuanţă din albastru, trendy pentru acest sezon este albastru clasic. combinaţii armonioase şi speciale vor face cu culorile Marshala şi Gresie. Diversitate de modele le găsim la Trusardi , Pamella Roland, Emporio Armani, Ermanno Scervino, Tia Cibani, şi Trina Turk.


8. Verde Translucid: 


   Această nuanţă păstrează culoarea de verde clasic, dar , în acelaşi timp, îi oferă luciul interior de mentă. Feminitate, eleganţă, unică în modelele propuse, această nuanţă în deosebi se va accentua şi radia în combinaţie cu Scuba Blue şi Albastrul Clasic. Idei inedite găsim la  Betsey Johnson, Christian Siriano, Tracy Reese, Just Cavalli, Monique Lhuillie.


9. Marshala Brun Roşcat:


  Această nuanţă este o combinaţie uluitoare dintre bordo şi maroniu, culoare ultra-chic care copleşeşte inimile, reflectîn pasiune şi har. Se combină perfect cu nuanţele de albastru clasic şi gresie. Forme unice şi joc dintre modele deosebite urmărim la Daniel Silverstain.

10 Roşu Pasional: 


   Nuanţa Roşului Pasional, este încă una din nuanţele radiante şi energizante. Însă pe lîngă toate este şi o nuanţă atît pasională cît şi elegantă găsite în modele şi feminine şi îndrăzneţe în colecţiile de Red Valentino, Jean Paul Gaultier, Diesel, Zuhair Murad, Dolce & Gabbana , Louis Vuitton  şi alţii.

11. Glacier Gray:



  Clasic, elegant, luxos, aceasta putem spune cu siguranţă despre nuanţa Glacier Grey. Se combină cu orice nuanţă atît caldă cît şi rece. O varietate de modele de la sport la elegant găsim la Dennis Basso, M. Patmos, Hugo Boss, Alexis Mabille, Max Mara şi Diane Von Furstenberg.

12. Negrul:



   Negru la nesfîrşit continuă cu putere şi încrede să meargă prin casele de modă a designerilor principali ai modei. Şi cel mai important e că este prezent totuşi negrul monocrom care este mai des observat în colecţiile propuse de designeri precum Chloe, Celine, Kenzo, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, acnee Studios, Viktor & Rolf, Diesel Negru aur, Zuhair Murad , Miu Miu, Louis Vuitton, Alexander McQueen,  Chanel, Sonia Rykiel, Ellie Saab, Giambattista Valli, Vera Wang, Versus de Versace, Stella McCartney, Givenchy, Vanessa Bruno și mulţi alţii care au prezentat această nuanţa prin colecţiile sale.

13. Albul:



    La fel ca şi negru, Albul merge şi el cu paşi mari în acest sezon. diversitate de stiluri, structuri şi modele pure, minimaliste, supradimensionate, creative , sport, chic şi de lux, găsim în colecţiile designerilor precum Chloe, Celine, Zuhair Murad, Kenzo, Jean Paul Gaultier, Chanel, Sonia Rykiel, Elie Saab, Giambattista Valli, Stella McCartney, Givenchy, Vanessa Bruno, Valentino si mulţi alţii.

14. Khaki ( pentru unii Military Chic):



  Khaki sau military chic pentru unii, este nuanţa care cu părere de rău sau cu poate cu părere de bine mă atrage celmai puţin din acest sezon. Deşi găsim modele destul de interesante ce cuprind de asemenea şi culori de gri , maro şi verde care le face să arate unice. De la modele cu fuste ciufulite şi voluminoase pînă la stil Safari, toate acestea le găsim la John Galliano, Vanessa Bruno, Sonia Rykiel, Marc Jacobs, Rlph Louren.

   Deci acestea au fost tendinţele de culori cu care intrăm în această primăvară. Sînt sigură că o bună parte din ele deja le aveţi în garderobă. Nu vă limitaţi doar la ceea ce deja aveţi, experimentaţi şi reînnoiţi după posibilitate gama de culori, aşa cum am decis şi eu. Probabil din motiv că sîntem în preajmă de primăvară sunt doritoare să îmi lărgesc relativ spectrul de culori a ţinutelor. Ne rămîne doar deja pe parcurs să descoperim şi restul tendinţelor pentru a putea finaliza cu siguranţă aranjarea de primăvară a garderobei noastre! 

  Vă doresc o zi stilată şi interesantă în continuare!
                                                                                 Cu drag , AV.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu