Translate My Blog In Your Language

joi, 29 ianuarie 2015

Tendinţe şi metode de a purta inele!


  Salutare dragii mei! Astăzi vreau să continui tema cu bijuteriile. Şi pentru că în postarea precedentă am discutat despre cercei şi coliere, astăzi vreau să acord atenţie inelelor, şi în special modului trendy de a le purta! Pentru moment se numără foarte multe tipuri şi stiluri de inele, toate fiind deosebite în felu său!La moment nu mai sînt restricţii de genul ca să nu purtam inele pe toate degete sau să purtăm 2 inele alăturate, sau inel pe vărful degetului, ci dimpotrivă sînt cele mai în vogă modalităţi de a purta aceste accesorii! Modul modern de a le purta este de a le aduna pe toate şi de a începe o joacă între ele pentru a le combina corect şi stilat! În prezent argintul şi bronzul sînt cele mai căutate materiale în accesorii, pe cînd aurul rămîne cu un pas urmă de la acestea! Eu vă propun astăzi cîteva modalităţi  contemporane şi cele mai actuale de apurta inele!



I. Inele MIDI:

- dacă purtăm un astfel de inel, atunci la baza degetului nu mai punem  un alt inel, se poartă doar acela midi. O astfel de modalitate de a purta inelul alungeşte vizual degetul, dar trebuie să ai mare grijă la unghii să fie în ordine.


II. Inele CAMUFLAJ:

- o deosebită tendinţă este inelul camuflaj, care este un fel de midi, dar care acoperă unghia în întregime şi oferă o imagine din filmele futuriste. Şi la fel ai grijă ca celelalte unghii alutarate acestui inel să fie îngrijite.



III. Inelele MULTIFINGER:

- gata cu un inel pe mînă, acum purtăm inel pe mai multe degete, cu diverse forme, pietre sau perle plasate la capete. Probabil ar fi mai puţin comode şi ar necesita ceva timp pentru a ne obişnui cu aşa gen de inel, însă aspectul său este irepetabil.


IV. Inele DESCHISE:

- pot fi la fe ca şi cele multifinger cu perle la capetele deschise, dar pot fi şi din mai multe benzi care la partea despicata sînt unite între ele, oferind imagine deosebita şi foarte stilată


V. Inele LINEARE:

- la fel este o modalitate mai deosebită, dar nu mai puţin interesantă de a purta un inel. Merge vorba despre 2 inele unite printr-un lanţ, fie pe acelaşi deget vertical, sau pe 2 degete diferite în poziţie orizontală. Lanţul dintre inele poate fi atît simplu cît şi ornamentat cu pietre, care îi vor oferi o strălucire aparte.


VI. Inele "COT" :


- şi ultima idee de astăzi sînt inele cot, au luat aşa o denumire pentru că se poartă chiar pe articulaţia degetului, care la fel ca şi inelul midi are tendinţa de a alungi vizual degetul!

Citiţi de asemenea:

                               Cum alegem corect bijuteriile în dependenţă de nuanţa pielii


   Fiţi frumoase, fiţi stilate, fiţi speciale şi mereu în vogă dragele melea!
   Vă doresc o zi interesanţă şi desigur stilată în continuare!
                                                                               Cu drag, AV.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu