Translate My Blog In Your Language

miercuri, 10 decembrie 2014

Roşul de pe buze. Cu ce haină asortăm? Partea II



   Bună dimineaţa! Cum dispoziţia de astăzi, e pozitivă? Ce ziceţi, continuăm să descoperim în continuare roşul de pe buze? Aţi reuşit să găsiţi nuanţa potrivită?
Vezi aici : Roşul de pe buze? Cum îţi alegi nuanţa potrivită! Partea I




   Apropo, încă un truc la agererea nuanţei: nu testaţi nuanţa pe mînă, cu metoda clasică, aplicaţi mai bine puţin ruj pe vîrful unui deget şi ţineţi-l în dreptul buzelor. 


           

  Eu am observat că această culoare în ultimul timp a devenit foarte întrebată, deja văd şi aşa lucruri banale ca mai multe prietene, din aceeaşi gaşcă, la o petrecere, au roşu pe buze, de parcă ar fi un boom al acestei culori! Şi fiindcă nu ne dorim să arătăm de rînd sau straniu, e de dorit ca să asortăm acest ruj cu o haină potrivită. Deşi e o culoare clasică, ea oricum nu se poartă la orice! Totul trebuie să fie bine gîndit!Şi ca să simplificăm alegerea ţinutei în combinaţie cu ruj roşu ,  iată cîteva idei pentru tine:

                                                  1. Roşu cu Negru.


    Orice nuanţă de roşu va arăta pur şi simplu perfect cu haine negre, fie e un coctail, petrecere, vrio ocazie mai specială sau pur şi simplu vrei să ai aspect modern şi sexy. Şi eşti liberă în alegerea ţinutei: o rochie maxi sau mini neagră, o salopetă elegantă neagră sau un costum cu fustă sau pantaloni, orice e binevenit. Accesorizează haina cu clutch, tocuri, bijuterii sau centuri. Adaogă ceva din aur dacă e petrecere sau ceva de ocazie, căci e o combinaţie perfectă pentru combinaşia de roşu şi negru.

                             2. Roşu cu Alb.



   Rujul roşu va oferi ţinutei albe monocrome caracter, carismă şi personalitate, tot anul împrejur, indiferent de ocazie. Haina neutră în combinaţie cu acest ruj crează sentiment de siguranţă. accesorizează ţinuta cu bijuterii metalice şi cîteva elemente negre. Dacă vrei ceva mai elegant, atunci optează pentru o ţinută complet albă.

                                3. Roşu şi Metalic
                       



 Combinaţia dintre rujul roşu şi o rochie în culori metalice fie argint sau aur, este metoda cea mai simplă de a crea imagine spectaculoasă şi glam, în special la sărbătorile de iarnă. Şi dacă tot ele se apropie uite că poţi avea aceasta ca o variantă. Optează pentru rochii simple căci culoarea de metalic e puternică şi are aspect suficient de bogat, deci o rochie în linii drepte. Minimalismul în accesorii e binevenit.

                              4. Roşu şi Violet.


  Roşu şi violet e o combinaţie mai luminoasă şi periculoasă, caldă şi impresionantă în acelaşi timp. Rujul se combină cu diferite nuanţe de violet şi pentru diferite ocazii. Vei fi superbă atît într-o ţinută  pentru o seară specială asortată cu roşul de pe buze cît şi în una de birou. O notă de extravagaţă ţi-o va acorda detaliu cu imprimeu animalier (ex.pantofi din leopard), însă în acest caz optează pentru un ruj roşu mat. E o idee pentru femei puternice şi încrezute în sine.  Accesorizează ţinuta cu bijuterii, detalii aurii sau nude.

                                  5. Roşu şi Gri.


Dacă să deviem un pic de clasicul alb şi negru, în schimbul lor vine nu mai puţin clasică, culoarea gri. La fel poţi opta pentru o rochie gri, o salopetă sau un costum gri, rujul fiind sau mat pe timpul zilei , sau lucios pe timp de seară. Vei arăta unic şi modern într-aşa o combinaţie.

                                 6. Roşu şi Neon.


   Ruj roşu şi nuanţe luminoase sau neon, ideal pentru un club de noapte! Ai putea folosi şi o a treia culoare, ceva neutru cum ar fi negru. Un top negru cu o aplicaţie neon , o fustă neagră şi sandale neon în culoarea aplicaţiei de pe top şi desigur roşu pe buze. Această combinaţie, asemeni celei cu violet poate fi periculoasă, ai grijă să nu exagerezi şi cum asortezi.


                                                               7. Roşu şi Roşu

  Şi desigur aceasta combinaţie de roşu şi roşu e una fatală. Vei fi regina serii dacă asortezi roşul de pe buze cu o rochie roşie elegantă. Minimalism în accesorii.


 Şi ar mai fi ca idei combinaţiile secundare de ruj roşu şi nuanţe neutre şi nude, şi cea cu albastru profund. 
  În oricare din aceste combinaţii vei arăta spectaculos dacă vei fi atentă la nuanţe de culori, accesorii şi momentul cînd optezi pentru ele! 
 Ne revedem la următoarea postare! Îţi doresc o zi interesantă şi stilată în continuare!

                                                                                         Cu drag, AV.


 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu